Maassluise Muziekweek

Inmiddels hebben 75 deelnemers hun beste beentje voorgezet. Het is voor de juryleden absoluut geen makkelijke taak om straks te bepalen wie er in de prijzen vallen.

Wij kunnen rustig stellen dat Nederland bijzondere talenten herbergt. Elke deelnemer heeft zich voor de volle 100% gegeven, wat ook duidelijk wordt gewaardeerd door het grote aantal luisteraars. Wij mochten tijdens eerste twee voorspeeldagen ruim 300 bezoekers verwelkomen.

Vandaag zijn er nog drie speelblokken te gaan, deze starten om 13.30, 15.30 en 18.30 uur. Als u in de gelegenheid bent te komen luisteren, dan kunnen wij u dat van harte aanbevelen. Nog zo’n 33 kinderen spelen en zingen nog de sterren van de hemel. Het is een waar feest om die jonge kinderen in de leeftijd van 6 t/m 15 jaar te horen spelen en zingen.

Vele winnaars van de Maassluise Muziekweek zien wij regelmatig terug op verschillende concertpodia, televisie en andere muziekconcoursen, waar zij ook hoge ogen gooien. Ontmoet nu het jonge talent, de muzikale sterren van morgen.

Ontmoet het jonge van vandaar onderweg naar de toekomst van morgen. De voorspeeldagen vinden plaats in Theater Koningshof aan de Uiverlaan. De laatste dag is op woensdag 1 maart. De speelblokken starten om 13.30, 15.30 en 18.30 uur. Toegang is gratis!